2. koronavirüs testi pozitif çıkmıştı

Galatasaray Spor Kulübü ikinci başkanı Abdurrahim Albayrak'ın 2. koronavirüs testi pozitif çıkmıştı. Eşi Şükran Albyarak'a da yapılan koronavirüs testi de pozitif çıktı.

Galatasaray Spor Kulübü ikinci başkanı Abdurrahim Albayrak koronavirüs şoku yaşıyor. Başarılı yönetici daha önce koronavirüs şüphesiyle hastaneye kaldırılmış, ilk testi negatif çıkmış ikinci testi ise pozitif çıkmıştı. Albayrak'a ikinci şok haber ise eşinden geldi. Abdurrahim Albayrak'ın eşi Şükran Albayrak'ın da koronavirüs testinin pozitif çıktığı öğrenildi. Çift karantina altında.

Yakın zamanda maçtaydı

Galatasaraylı yönetici Abdurrahim Albayrak, liglerin ertelenmesinden hemen önceki Galatasaray - Beşiktaş maçı için stattaydı. Albayrak, Galatasaraylı ve Beşiktaşlı yöneticilerle, ardından da Galatasaray Takımı ile yakın temasta bulunması iki takımda da panik havası yaratt

Kuzey Kore’den peş peşe füze fırlatıldı Milli K2 Kamikaze İHA ilk kez sahnede İlber Ortaylı'nın cenaze töreninin detayları netleşti 10 bin tanesini Orta Doğu'ya gönderdi Fiş almadan sakın inmeyin, cezası var Yapay zeka hayır derse ateş edemeyiz!