Dilek İmamoğlu: Sevgi ve iyilik kazandı

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu, sosyal medya hesabından seçime ilişkin bir paylaşım yaptı. Dilek İmamoğlu, Ekrem İmamoğlu ile birlikte seçim ofisinden bir fotoğraf paylaşarak, "Sevgi ve iyilik kazandı" yorumunu yaptı.

Türkiye sandık başına gitti. Sandıklar saat 17.00 itibarıyla İstanbul'da mühürlenirken, sonuçlarda gelmeye başladı. Saat 23.28 itibarıyla CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, yüzde 53 oranında bir oy aldı. ANKA'nın verilerine göre ise İstanbul'da yüzde 70,15 oranında sandık açıldı.

Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu'ndan ise seçim ofisinden bir kare geldi. Dilek İmamoğlu, "Sevgi ve iyilik kazandı" diyerek Ekrem İmamoğlu ile bir pozunu paylaştı.

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı 19 Mart olmasaydı 32,5 olmuştu Şehit düşen personellerin kimlikleri belli oldu Biz dönerken müdahale ediyorlardı Gazze’de açlık nedeniyle can kaybı 113’e yükseldi Gayrimenkul sertifikasıyla yeni dönem!