Devlet Bahçeli: Türkiye Yüzyılı doğru adamla kudretli biçimde atılmıştır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Genel Merkezi'nde açıklamalarda bulundu.

İşte Bahçeli'nin açıklamalarından derlenenler;

"Türkiye'nin demokrasi standartlarında artık hiç kimsenin ihmal edemeyeceği bir gerçek olarak belirginlik kazanmıştı."

"14 Mayıs'ta yapılan seçimle Meclis'teki çoğunluğu Cumhur İttifakı'na teslim eden milletimiz 28 Mayıs'ta Cumhur İttifakı'nın adayını Cumhurbaşkanı seçmiştir."

"Milletimiz yalan ve yıkım simsarlarına itibar etmemiştir. Dünya birleşmiş ve karşımıza geçmiş ancak Türk milletine sökmemiştir. Küresel lobiler, kulisler çıkarcılar, provokatörler, kirli örgütler, ABD'desinden AB'sine kadar tüm ülkeler zilletin fermanını okumuş fakat Çanakkale ruhunu aşamamışlardır. Türkiye 14 Mayıs öncesi dört bir koldan ablukaya alınmıştır. Bu kapsamda sosyal medya teröristlerinin ahlaksız isnatları, ekonomik tetikçilerin tehditleri, emperyalizmin karanlık güçleri, terör örgütlerin hain eylemleri, satılmış anket şirketlerinin verileri, çürük yorumcuların ve sahte uzmanların körüklenmiş ezberleri, bazı gazetelerin bazı dezenformasyonları, son tahlilde Türkiye'ye 5. kol faaliyetini aratmayan zillet ittifakı milletimizin gözü önünde sahnelenmiştir. Türk milleti 14 ve 28 Mayıs'ta hür iradesine zincir vurulamayacağını göstermişti. Tam bağımsızlık onurunun ikamesi olarak tarihe geçmiştir. 28 Mayıs'ta küresel kuşatma yarılmış Türkiye kutup yıldızını andıran aydınlığını korumuştur. Bundan sonra Türkiye'nin asrıdır. Türkiye Yüzyılı doğru adamla kudretli biçimde atılmıştır. 13. cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı yürekten kutluyorum."

Merkez Bankası yıl sonu enflasyon ve dolar tahminini açıkladı Et fiyatlarında yaşanan dalgalı hareketleri yok sayamayız Gizli tanık Serdar Sertçelik'in kaçmasına kim yardım etti? Bakan Tunç’tan 28 Şubat kararı ve Kobani davası sonrası ilk açıklama 10 soruda kripto kanunu 4 ilaç grubu aile hekimlerince yazılabilecek