Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilk paylaşım: Şimdi, milletimizin iradesini son ana kadar koruma vakti!

Oy verme işlemi sona erdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan ilk paylaşım geldi. Erdoğan, mesajında Türk milletine teşekkürlerini iletirken vatandaşlara sandıkları koruma çağrısı yaptı.

Türkiye bugün 13. cumhurbaşkanını belirlemek için sandık başına giderek oy kullandı. Sabah saat 08.00'da başlayan oy verme işlemi saat 17.00'da sona erdi. 

Oy verme işleminin sona ermesinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulundu. 

Erdoğan paylaşımında sandıklara sahip çıkma çağrısı yaptı. 

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın paylaşımı:

"Sabahın erken saatlerinden beri sandıklarda fedakârca görev yapan her bir dava arkadaşıma teşekkür ediyorum. Sonuçlar kesinleşinceye kadar tüm kardeşlerimi sandıklara sahip çıkmaya davet ediyorum. Şimdi, milletimizin başımız üzerine olan iradesini son ana kadar koruma vakti!" 

Merkez Bankası yıl sonu enflasyon ve dolar tahminini açıkladı Et fiyatlarında yaşanan dalgalı hareketleri yok sayamayız Gizli tanık Serdar Sertçelik'in kaçmasına kim yardım etti? Bakan Tunç’tan 28 Şubat kararı ve Kobani davası sonrası ilk açıklama 10 soruda kripto kanunu 4 ilaç grubu aile hekimlerince yazılabilecek