Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan terör mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Burdur'da halka hitap etti. Erdoğan, "Biz bu terör oluşumuna bugün olmazsa yarın mutlaka ağır bir darbe vuracağız." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Burdur Cumhuriyet Meydanı'nda halka hitap etti.

 Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

- Burdur'u tarihinde görülmemiş hizmetlerle geliştirdik, kalkındırdık. Son 16 yılda 9 kattrilyon yatırım yaptık, eğitimde bin 100 adet derslik inşa ettik. Bin 900 kişi kapasiteli yurt açıyoruz. Devlet hastanesi yanında Burdur Millet Bahçesi'ni yapıyoruz.

- Burdur'da 14 baraj ve 1 gölet inşa ettik, laf değil iş yapıyoruz. Sulama projeleriyle 238 bin dekar araziyi sulamaya açtık, 32 bin dekar alanı daha açacağız.

- TOKİ ile Burdur Bozkurt Mahallesinin kentsel dönüşüm projesinin ihalesi yapıldı, Nisan'da inşaata başlıyoruz.

- Salda Gölü'nü Çevre Koruma Bölgesi ilan ediyoruz, çevresine de 3 bin metrekarelik Millet Bahçesi oluşturuyoruz.

- Toplam 3 milyon katrilyon yatırım bedeli olan Isparta-Dereboğazı-Antalya yolu çalışmaları sürüyor.

- Biz hatları yeniledik ancak belediye şebekeyi yenilemediği için vatandaşımız suyu içemiyor. Bu zihniyeti 31 Mart'ta tasfiye edeceğinize inanıyorum.

- Doğal gaz ile ilgili eksikliklerin bir an önce düzelmesini diliyorum. Aksi halde vatandaşımızı üzeni biz de üzeriz.

- Şuan itibarıyla 310 bin Suriyeliyi güvenli hale getirdiğimiz bölgelere geri gönderdik. Münbiç ve Fırat'ın doğusunu terörden temizlediğimizde milyonlarca Suriyeli evlerine dönecek.

- Türkiye, sınırlarının dibinde bir terör oluşumuna göz yummayacak, rıza göstermeyeceğiz. Ne pahasına olursa olsun terör koridorunu yıkacağız.

- Şimdi çıkmışlar bize S-400 sistemlerini almayın diyorlar, niye vazgeçelim? Yunanistan'ın senelerdir S-300'leri var ona bir şey diyorlar mı?

- Siz kalkacaksınız 22-23 bin tır teröristlere Irak kanalıyla silah vereceksiniz. Biz para ile isteyeceğiz vermeyeceksiniz. Bu nasıl ittifak?

- Münbiç'in söz verildiği gibi terör örgütlerinden temizlenmesini bekliyoruz. Biz bu terör oluşumuna bugün olmazsa yarın mutlaka ağır bir darbe vuracağız.

- Tek isteğimiz haklı mücadelemize saygı duyulması, destek verilmesidir. Bu bölgede ancak Türkiye'yi karşısına değil, yanına alanlar kazanır.

- Biz mümkün olsa 24 saatin üstüne bir 24 saat daha ekleyerek günü kapatmak istiyoruz. Biz milletimize, şehirlerimize hizmete talibiz.

İmamoğlu’nun 'Hamas terör örgütür' sözlerine Saadet Partisi’nden tepki! İddianame yazıldı sıra davada 7'lik deprem potansiyeli var İslam Kalkınma Bankası Grubundan Türkiye'ye 6,3 milyar dolarlık finansman İsrail Gazze ve Refah’ı vurdu Öğretmen atamalarında mülakat kalkacak mı?