CHP'li Akif Hamzaçebi istifa etti!

CHP Genel Sekreteri Akif Hamzaçebi, sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklamayla görevinden istifa ettiğini duyurdu.

CHP Genel Sekreteri Akif Hamzaçebi, sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklamayla görevinden istifa ettiğini duyurdu.

12 Şubat 2018 tarihinden bu yana Genel Sekreterlik görevini sürdürdüğünü söyleyen Hamzaçebi, “CHP Genel Sekreterliği görevinden ayrılmış bulunuyorum. Bundan sonraki süreçte de CHP olarak Türkiye’yi aydınlık bir geleceğe taşıma mücadelemizi kararlılıkla sürdürmeye devam edeceğiz." dedi.

"Küçükçekmece'de Kemal Çebi'ye itirazı vardı"

CNN Türk ekranlarında ekrana gelen Hande Fırat'ın sunduğu Gece Görüşü programında gazeteci Gürkan Hacır konuya ilişkin önemli kulis bilgilerini paylaştı.

Hacır, Hamzaçebi'nin istifasına ilişkin ''Küçükçekmece adayı Kemal Çebi'ye itirazı vardı. Muhtemelen aralarında akrabalık da var. İkisi de Karadenizli. Israrla bu ismin adaylığını istemiyordu. Ve tavrını çok net koymuştu. Tabi insanın akrabasının adaylığını istememesi için özel bir nedeni olması lazım. Bu nedenle CHP'deki Genel Sekreterlik görevinden istifa etti'' ifadelerini kullandı.

İslam Kalkınma Bankası Grubundan Türkiye'ye 6,3 milyar dolarlık finansman İmamoğlu’nun 'Hamas terör örgütür' sözlerine Saadet Partisi’nden tepki! İddianame yazıldı sıra davada 7'lik deprem potansiyeli var Öğretmen atamalarında mülakat kalkacak mı? İsrail Gazze ve Refah’ı vurdu