Şükran Ovalı’dan estetik açıklaması

3 ay önce anne olan Şükran Ovalı, ekranlara geri döndü. Şükran Ovalı’nın yüzündeki değişim ‘estetik’ iddialarını gündeme getirmişti. Çıkan bu iddiaların ardından Ovalı, sosyal medya sayfasından bir açıklama yapma gereği duydu.

3 ay önce kızı Mihran Ela’yı kucağına alan Şükran Ovalı, ekranlara hızlı dönüş aldı. Reyting rekortmeni dizi Ufak Tefek Cinayetler’in kadrosuna dahil olan Ovalı, oynadığı ilk bölümdeki performansıyla dikkat çekti. Uzun aradan sonra izleyici karşısına çıkan Ovalı’nın yüzündeki değişim ise dikkatlerden kaçmadı.

Yüzündeki şişlik yüzünden estetik yaptırdığı yönünde iddialar sosyal medyada yer aldı. Estetik yaptırdığı iddia edilen güzel oyuncu sosyal medya hesabı üzerinden hakkında çıkan ‘estetik’ haberlerini yalanladı.

 
İslam Kalkınma Bankası Grubundan Türkiye'ye 6,3 milyar dolarlık finansman İmamoğlu’nun 'Hamas terör örgütür' sözlerine Saadet Partisi’nden tepki! İddianame yazıldı sıra davada 7'lik deprem potansiyeli var Öğretmen atamalarında mülakat kalkacak mı? İsrail Gazze ve Refah’ı vurdu