Selin Ciğerci ile Kerimcan'ın dostluğunu cinsel içerikli video bitirdi

Selin Ciğerci çok sıkı fıkı olduğu Kerimcan Durmaz'ın cinsel içerikli videosunu paylaşınca dostlukları bitti. Peki ya videoda ne konuşuldu?

Yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen Selin Ciğerci ve Kerimcan'ın arasına resmen kara kedi girdi. Fenomen Dj Kerimcan Durmaz çok samimi olduğu Selin Ciğerci'nin aralarında konuştukları cinsel içerikli konuşmayı sosyal medyadan paylaşınca dostlukları bitti.

Selin Ciğerci'nin Kerimcan'a ait cinsel içerikli konuşmaların olduğu videoyu yayması dostluğu bitirdi. Öte yandan, küslük haberlerinin çıkmasının ardından ikili, tekrar birbirini takibe aldı.

SELİN CİĞERCİ KİMDİR?

Sosyal medyada ilk olarak Bebek Okan adı ile ünlendi. Sosyal medya profili ile fenomen haline gelen Bebek Okan, cinsiyet değiştirme ameliyatı geçirip kadın oldu ve adını Selin Ciğerci olarak değiştirdi.Selin Ciğerci'nin babası ünlü bir hazır giyim firmasının sahibi. 2014'te cinsiyet değiştirme ameliyatı ile kadın olan Selin Ciğerci (33), futbolcu Gökhan Çıra'yla (21) evlenme kararı almıştı. Ancak çift bir süre sonra ayrılmıştı. Selin Ciğerci, "Aldatılınca Gökhan'dan ayrıldım. 2018'de erkek yüzü görmek istemiyorum" demişti.

KERİMCAN DURMAZ KİMDİR?

Kendine has ve eğlenceli tavırları ile sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri olmayı başaran Kerimcan Durmaz, Balıkesir’in Akçay ilçesinde doğdu. Üç kardeşli, geleneksel bir ailede büyüyen sosyal medya fenomeni 22 yaşında. Periscope uygulamasında yaptığı yayınlarla bir anda parlayan Kerimcan Durmaz, DJ’lik yapmaktadır, ayrıca oldukça başarılı bir "Make-Up Artist"tir. Akrep burcu olan Kerimcan Durmaz’ın büyük hayali ise tasarımcı olmak.Genellikle arkadaşları ve ünlü isimlerle paylaştığı fotoğraflarla dikkat çeken Kerimcan Durmaz’ın son paylaşımı çok konuşuldu. Fenomenin bir restoranda ablası Serap Akbudak’la çektiği ve altına “ablam” notunu paylaştığı selfie beğeni ve yorum rekoru kırdı.

Selin Ciğerci, Kerimcan'ın Cinsel İçerikli Videosu

İmamoğlu’nun 'Hamas terör örgütür' sözlerine Saadet Partisi’nden tepki! İslam Kalkınma Bankası Grubundan Türkiye'ye 6,3 milyar dolarlık finansman İddianame yazıldı sıra davada 7'lik deprem potansiyeli var Öğretmen atamalarında mülakat kalkacak mı? İsrail Gazze ve Refah’ı vurdu