Nil Özalp: Çocuğun eşcinselse de seveceksin!

Azonceoldu.com'dan Hakan Kanburoğlu'nun sorularını yanıtlayan sanatçı Nil Özalp, özel hayatından gündeme kadar birçok soruyu yanıtladı. İşte Nil Özalp'in Hakan Kanburoğlu ile yaptığı röportaj

''ŞÜPHECİ VE SORGULAYICIYIM'

Bize kendi cümlelerinle kendini tanıtır mısın?

Hayatı kendini tanıma yolculuğu olarak gördüğüm için hala kendimi tanımaya çalışıyorum. Beni ben olarak ifade eden şeylerin başında şüphecilik ve sorgulama gelir. Hayatı sorgulayan ve birçok şeyden şüphe duyarım. İyi bir insan olmaya çalışıyorum. Büyük hırsları olmayan, beni mutlu eden şeylerin peşinden koşmaya çalışan, düzgün biri olmaya çalışan insanım. Her şeyi dibine kadar öğrenmek zorundayım. Beni en çok motive eden güdü merak.

Müzik ile yollarınız nasıl kesişti?

Çocuk yaşlarda müziğe bir yeteneğim olduğunu keşfetmiştim. Bu hikaye hep aynıdır, müzik öğretmeni vs. hep klişedir. Şanslıydım dedemin orkestrası vardı. Üniversite yüzünden İstanbul’a gelince hayallerim için çabalamaya devam ettim.

Aileniz ne tepki verdi?

Boşanmış bir ailenin çocuğuyum. Annemle kalıyorum ve korkuları vardı. Memur bir kadın, gece geç saatlerde sahne alırdım. Bana hep sahip çıktı, sahnelerimi sabahlara kadar başımda bekledi. Babamla 15 yaşından beri görüşmüyorum. Annem ve ailemin geri kalan tüm üyeleri bana büyük destekti.


LPG'ye dev indirim! AK Parti kongreye gidiyor, kabine değişiyor! Taksim özgürleşene dek mücadelemizi sürdüreceğiz Ücretsiz doğal gaz uygulaması 1 yıl uzatılsın Azami yüzde 3 artış! Gazze'deki sürecin tek suçlusu Netanyahu