Metin Hara'dan Adriana Lima itirafı: İlk mesajı o attı

Beyaz Show’a konuk olan Metin Hara Adriana Lima ile olan ilişkisini anlattı.

Beyaz Show’a bu hafta Adriana Lima ile ilişki yaşayan Metin Hara , Deniz Seki, Survivor Cumali, oyuncular Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal ile müzisyen Yankı Alper konuk oldu.

“İLK MESAJI O ATTI”

Metin Hara, Adriana Lima ile olan ilişkisine nasıl başladığını anlattı. Hara, tanışmak için buluşmanın zamanla aşka dönüştüğünü söyledi.

Hara ilk mesajın Adriana Lima'dan geldiğini söyledi.

Metin Hara, 'İlk mesajı o attı. O biraz karışık. Los Angeles'da bir çok insanla çalışıyordum.

Bunlar dünyaca tanınan insanların da içinde bulunduğu bir grup. Sonra ben Türkiye'deyken öğrencilerimi ateşte yürütmeye hazırlıyordum. O sırada telefon geliyor bir şekilde duyulmuş. Ünlü insanlar bu ilgiden bunalıyor. Bu Amerika'da da böyle. Adriana da o sırada Türkiye'deymiş. Bir şekilde bana ulaşıldı. Birbirimizi gördük normalde sadece bir şekilde tanışmaktı amacımız. Böyle olacağını hiç düşünmemiştik. Sonra kendi içerisinde gelişti' şeklinde konuştu.

İBB İGDAŞ, Halk Ekmek, Hamidiye Su'yu halka arz etmeye hazırlanıyor Öğretmenlere bir müjde daha! Dondurulmuş insanlar hayata dönebilecek Bahar Candan örgütün kasası çıktı Geçiş ücreti ne kadar oldu? 6-8 Ekim olaylarıyla ilgili davada karar çıktı