Met Gala nedir? Met Gala’nın 2018 teması nedir?

Her yıl Mayıs ayında düzenlenen Met Gala’nın ne olduğu merak edilmeye başladı. 2018 Met Gala ne zaman gerçekleşti?

Met Gala 1948 yılından bu yana düzenlenen ve Amerika’nın moda adına gerçekleştirdiği en köklü ve en sıkı organizasyonlarından biri. Bu etkinlik her yıl Mayıs ayında New York Metropolitan Müzesi’nde gerçekleştiriyor. Etkinlikte Kostüm Enstitüsü moda sergisi açar ve sergiden ve organizasyon kapsamında düzenlenen defilelerden bağış toplar. Açılışa birbirinden ünlü isimler davetli olur ve adeta şıklık yarışı'na girilir. Organizasyonun sponsoru ise başından beri değişmeyen isim Vogue’dur.  Met Gala’nın en büyük özelliklerinden biri her yıl farklı bir temaya imza atması. Gelen konuklar da istedikleri takdirde bu temaya uygun giyinirler.

Met Gala Nedir?

Met Gala her yıl Mayıs ayında gerçekleştirilen en büyük moda etkinliklerinden biri. New York Metropolitan Müzesi’nde gerçeklerşir. Kırmızı halı ise New York yerel saatiyle 18.30'da başlıyor.

Met Gala’nın 2018 Teması nedir?

2018 yılının Met Gala teması "Kutsal Bedenler: Moda ve Katolik Hayal Gücü." Met'in internet sitesine göre sergi "modanın Katolisizm'in dindar uygulamaları ve gelenekleri ile devam eden nişanını" keşfediyor. Sistina Şapeli'nden Papalık kaftanları ve aksesuarlar ile birlikte 20. yüzyılın başlarından şimdiye kadarki tasarımlar da sergilenecek.

2018 Met Gala’yı Kimler Sunacak?

Amal Clooney, Rihanna, Donatello Versace ve Anna Wintour eğlenceler için sunuculuk yapacaklar. Amal Clooney ve Rihanna en son 2015 ve 2017 olmak üzere, daha önceki yıllarda kırmızı halıda beğeni toplamışlardı. Versace ise, tabii ki, yüksek ünlüleri cesur elbiselerle donatarak, her yıl halıyı yakıp geçiyor. Sadece 2017'de bile Kylie Jenner, Blake Lively, Halle Berry, Serena Williams ve Céline Dion markayı giymişlerdi.

2018 Met Gala’da Kimler Var?

O gün Kırmızı halıda kimin yürüyeceği net olmamakla birlikte işte tahmini isimler; The Hollywood Reporter'a göre, Kim Kardashian, Katy Perry, Nicki Minaj, Priyanka Chopra, Selena Gomez, Mindy Kaling, Anne Hathaway, Sarah Paulson, Chadwick Boseman, Uma Thurman, Lily Aldridge, Amanda Seyfried, Shailene Woodley, Evan Rachel Wood ve Jared Leto'nun geleceği kesin.

Met Gala Nereden, Nasıl İzlenir?

Vogue.com akşam boyunca canlı güncellemeler ve kırmızı halıdan haber yorumları paylaşıyor olacak.

2018 Met Gala’dan Bazı Kareler

İslam Kalkınma Bankası Grubundan Türkiye'ye 6,3 milyar dolarlık finansman İmamoğlu’nun 'Hamas terör örgütür' sözlerine Saadet Partisi’nden tepki! İddianame yazıldı sıra davada 7'lik deprem potansiyeli var Öğretmen atamalarında mülakat kalkacak mı? İsrail Gazze ve Refah’ı vurdu