Kıraç: İngilizce eğitim kalkmalı

Yeni albümünü çıkaran Kıraç, “Ben bir vatanseverim, İngilizce eğitim kalkmalı” diyerek ekledi: Güçlü ve kendine yetebilir bir Türkiye için ideolojilerimizi bir tarafa bırakıp vatanımıza kilitlenmeliyiz.

Beş yıl aradan sonra 'Beni Ben Yapan Şarkılar' adlı albümünü müzikseverlerle buluşturan Kıraç, GÜNAYDIN'a konuştu. Türkiye'de gerçek yorumcu ve sanatçının parmakla gösterilecek kadar az olduğunu dile getiren Kıraç, "Müzisyenlerin olmadığı bir müzik dünyası var" dedi.
- Albümdeki şarkıların bendeki anlamı büyük. Ben şu an Kıraç'sam, bir kimlik, sanatçı düşüncesi oluşturabildiysem; bu şarkıların etkisi var.
12 değil daha çok şarkı vardı aslında söylemek istediğim ancak varisler, hak sahipleri var. Barış Manço'dan daha fazla şarkı isterdim ama birini okuyabildim. Cem Karaca'dan beş şarkı söyledim. Karaca'nın hak sahipleri bonkör davrandı.
Genel başkanlıktan ayrılacağım Üniversite öğrencilerini darp etmişlerdi İstanbul-Sivas yüksek hızlı tren seferleri başladı 81 ilaç daha geri ödeme listesine alındı Ateşkes görüşmeleri ne zaman sonuçlanacak? Yeni tasarruf tedbirleri açıklandı