Hırvatistan Cumhurbaşkanı'nın bikinili fotoğrafı gündem oldu, kimdir, kaç yaşında?

Hırvatistan'ın Rusya'yı yenmesinden sonra oyuncuları tebrik etmek için soyunma odasına giren Hırvatistan Cumhurbaşkanı Kolinda Grabar-Kitarović'in halleri güzelliği ve fiziği merak konusu oldu. İşte Kolinda Grabar-Kitarović kimdir, kaç yaşında? soruları hakkında merak edilenler haberimizde.

Hırvatistan Cumhurbaşkanı'nın bikinili fotoğrafı gündem oldu, kimdir, kaç yaşında?

KOLİNDA GRABAR-KİTAROVİĆ KİMDİR: Kolinda Grabar-Kitarović (d. 29 Nisan 1968, Rijeka), Şubat 2015 yılından bu yana Hırvatistan Cumhurbaşkanı olarak görev yapan Hırvat siyasetçi.

2011 yılından itibaren 2014 yılına kadar NATO'da, Anders Fogh Rasmussen ve Jens Stoltenberg'in altında Kamu Diplomasisi Genel Sekreter Yardımcısı olarak görev yaptı. Bu göreve atanan ilk kadındır. Daha önce, Ivo Sanader'in kabinesinde 2005-2008 yılları arası Hırvatistan Dışişleri Bakanı ve 2008-2011 yılları arasında Amerika Birleşik Devletleri'nde Hırvatistan'ın büyükelçisi oldu.

Servisleri kaldırılan kamu çalışanlarına destek verilecek mi? FETÖ benzeri yapıya cüret edenin başı ezilmeli Kırım Vakfı'ndan sürgün ve soykırımın 80. yıldönümü anması Tehditler alıyorum, beni de öldürecekler Haklarını savunmayı sürdüreceğiz 'Türk Yatırım Fonu' geliyor