Gökbakar: Oyuncu olmasam başka bir şey olamazmışım

Şahan Gökbakar, sosyal medyadan lise karnesini paylaşarak “Liseden bir arkadaşım Lise 1 ikinci dönem karnemi bulmuş. Almamışım bile karneyi siz düşünün." yazdı.

Fotoğraflarını takipçileriyle paylaşmaktan geri durmayan oyuncu Şahan Gökbakar, bu defa da lise dönemine ait bir karnesini sosyal medya hesabından paylaştı.

Karnesindeki notların düşük olduğu görülen Gökbakar paylaşımının altına şu notu düşmüş: “Liseden bir arkadaşım Lise 1 ikinci dönem karnemi bulmuş. Almamışım bile karneyi siz düşünün. Notlara bakılırsa oyuncu olmasaymışım başka bir şey olamazmışım zaten… Tüm öğretmenlerime sevgilerimi sunuyorum. Sizin suçunuz değil… Siz iyi öğretiyordunuz da bende ilgi yoktu. Not: İlk sütundaki tek rakamlar haftalık ders saati. Yanlış olmasın”

Servisleri kaldırılan kamu çalışanlarına destek verilecek mi? Kırım Vakfı'ndan sürgün ve soykırımın 80. yıldönümü anması FETÖ benzeri yapıya cüret edenin başı ezilmeli Tehditler alıyorum, beni de öldürecekler Hedef Atatürk'ün partisini iktidara taşımak Haklarını savunmayı sürdüreceğiz