Ferhat Göçer: Siyasetten uzak olmaya çalışıyorum

15 Ağustos’ta Harbiye Açıkhava’da vereceği konsere hazırlanan Ferhat Göçer Posta gazetesinden Oya Çınar'a açıklamalarda bulundu.Frank Sinatra gibi smokin giyen idol sanatçılarla aynı yoldan yürümeyi tercih ettiğini söyleyen Göçer diyor ki: En sonunda beni siyah takım elbiseyle gömmelerini istiyorum.

Şöhret için çok bedel ödediğini belirten Ferhat Göçer, ''Çok bedel ödedik. Kendi ailenize yeteri kadar vakit ayıramıyorsunuz. Kurduğunuz ilişkiler eskisi gibi olmuyor. Bir kere güven, sorgulama duygularınız artıyor. Sizinle herhangi bir iletişim kurulduğunda bunun niyetini, amacını ve birkaç hamle sonrasını planlayarak hareket etmek zorunda kalıyorsunuz. Bu ağır bir yük.'' açıklamasını yaptı.

SİYASETTEN UZAK DURMAYA ÇALIŞIYORUM

Oya Çınar'ın 'Siyasi konularda pek yorum yapmıyorunuz. Her zaman sanatçı kimliğinizle ön plandasınız.' cümlelerine Göçer, ''Siyasetten uzak olmaya çalışıyorum. Benim birincil amacım toplumların arasındaki uzaklıkları, kırgınlıkları, fikir ayrılıklarını mümkün olduğu kadar aza indirmek. Empati kurmalarını sağlamak, kutuplaşmaya engel olmak.'' cümleleriyle karşılık verdi. 

İmamoğlu’nun 'Hamas terör örgütür' sözlerine Saadet Partisi’nden tepki! İslam Kalkınma Bankası Grubundan Türkiye'ye 6,3 milyar dolarlık finansman İddianame yazıldı sıra davada 7'lik deprem potansiyeli var Öğretmen atamalarında mülakat kalkacak mı? İsrail Gazze ve Refah’ı vurdu