“En sevdiğiniz tatlı nedir” sorusunu Vedat Milor'dan şok cevap: “En sevdiğim tatlı eşimin..."

Ekşi Sözlük yazarlarının site üzerinden ünlü isimlerle yaptıkları soru-cevap yayınlarının son konuğu Hürriyet yazarı Vedat Milor oldu. Vedat Milor, soyadının hikayesinden en sevdiği tatlıya birçok soruya çok sürpriz yanıtlar verdi.

Hürriyet’in aktardığına göre Milor, “Şu ana kadar yediğiniz ve içtiğiniz hangi yemeği ve içeceği unutamadınız?” sorusuna şöyle yanıt verdi: “Unutamadığım aslında birçok farklı lokantacı. Memleketimin insan manzaraları. Çok düzgün donanımlı ‘arif’ denilen insan tanıdım. Üzüldüğüm taraf şu keşke defter tutup notlar yazsaydım, yemeklerden değil de insanlardan bahsetseydim. Tabii ki arada fazla esnaf olan bana olan yaklaşımları tamamen ticari olan insanlar da gördüm fakat çok içten samimi olan ve bana karşı yaklaşımının çok içten olduğunu düşündüğüm değerli insanlar da gördüm. Unutmadığım bunlar. Şu ya da bu yemek bu demek mümkün değil. Bence en güzel olan bu çeşitlilik.”

İmamoğlu’nun 'Hamas terör örgütür' sözlerine Saadet Partisi’nden tepki! İddianame yazıldı sıra davada İslam Kalkınma Bankası Grubundan Türkiye'ye 6,3 milyar dolarlık finansman 7'lik deprem potansiyeli var İsrail Gazze ve Refah’ı vurdu Öğretmen atamalarında mülakat kalkacak mı?