Siroza yakalanan Ufuk Özkan'dan yeni haber

'Geniş Aile' dizisinde canlandırdığı 'Cevahir' karakteriyle tanınan oyuncu Ufuk Özkan yakalandığı siroz hastalığı sonrası sağlık durumu hakkında yeni açıklamada bulundu. Özkan, “Şu an gayet iyiyim. Düzenli olarak hastane kontrollerim ve ilaç tedavilerim var. Kendime çok dikkat etmeye çalışıyorum.” dedi.

Birçok çok dizi ve filmde rol alan oyuncu Ufuk Özkan, geçen sene karaciğer yağlanması nedeniyle 17 kilo verdi. Özkan, temmuz ayında hastanede geçirdiği 15 günlük tedavinin ardından organ nakline gerek kalmadığını duyurarak sevenlerinin içine su serpmişti.

Tedavi süreci olumlu seyreden, 48 yaşındaki oyuncu önceki gün İstanbul’da bir AVM’de objektiflere yansıdı. Sağlık durumu hakkında konuşan Özkan, şu anda gayet iyi olduğunu dile getirdi.

"İLAÇ TEDAVİLERİM VAR"

Özkan sağlık durumu hakkında şu ifadeleri kullandı:

“Şu an gayet iyiyim. Düzenli olarak hastane kontrollerim ve ilaç tedavilerim var. Kendime çok dikkat etmeye çalışıyorum.”

Merkez Bankası yıl sonu enflasyon ve dolar tahminini açıkladı Et fiyatlarında yaşanan dalgalı hareketleri yok sayamayız Gizli tanık Serdar Sertçelik'in kaçmasına kim yardım etti? 10 soruda kripto kanunu Bakan Tunç’tan 28 Şubat kararı ve Kobani davası sonrası ilk açıklama 4 ilaç grubu aile hekimlerince yazılabilecek