Fotoğrafı var denilen spiker Ela Rumeysa Cebeci'den Mehmet Akif Ersoy açıklaması

Medya dünyasındaki uyuşturucu operasyonunda gerçekliği netleşmeden garip iddialar ortaya atıldı. Bunlardan biri de fotoğraf iddiası oldu. Gazeteci İsmail Saymaz, Halk TV’de Mehmet Akif Ersoy’la ilgili bir iddiayı dile getirdi ve bir fotoğraftan söz etti. Fotoğrafta yer aldığı söylenen Ela Rümeysa Cebeci ise işin aslını bir mesaj atıp canlı yayından duyurdu.

Medya dünyası Mehmet Akif Ersoy ile ilgili iddiaları konuşurken, Halktv.com.tr yazarı İsmail Saymaz, Halk TV’de Ebru Baki’nin sunduğu Para Siyaset programında bir fotoğraf iddiasını gündeme getirdi. İddiasına göre bu fotoğraf spiker Ele Rümeysa Cebeci'nin cep telefonundan çıkmıştı ve kendisine de bir hukukçu yollamıştı.

Ela Rumeysa Cebeci'den Mehmet Akif Ersoy açıklaması Tuğyan Ülkem Gülter’in mesajları da ortaya çıktı TCMB Başkanı Karahan'dan sıkı duruş mesajı Motorine yüzde 4'e yakın indirim geliyor Gazze'ye asker gidecek mi? "İkinci aşamaya geçtik, yasal zemine ihtiyaç var."