MHP

Milliyetçi Hareket Partisi (kısaca MHP), 9 Şubat 1969 tarihinde kurulan, Türk-İslam ülküsü ve özellikle Türk milliyetçiliğini savunan bir Türk siyasî partisi.

Kurucusu, 1965 yılında Cumhuriyetçi Köylü Millet Partisi'nin (CKMP) genel başkanlık görevini üstlenmiş emekli albay Alparslan Türkeş'tir.

1997 yılında Türkeş'in vefatıyla genel başkanlık görevine Devlet Bahçeli seçilmiştir ve halen görevini sürdürmektedir. Ülkü Ocakları, partinin gençlik koludur.

Partinin kurucusu Türkeş, destekçileri tarafından lider anlamına gelen Başbuğ unvanıyla anılmaktadır.

Partinin amblemi dairesel kırmızı zemin üzerine üç beyaz hilaldir.

Cumhur İttifakı'nda yer alan partinin TBMM'de 50 milletvekili bulunmaktadır.

Davetimize muhatabı yerine yetkisiz isimler yanıt verdi
SİYASET ESKİSİ ŞAHIS TERÖR PROPAGANDASI YAPMIŞTIR! ÜLKEMİZDEKİ OLAĞANÜSTÜ BİR MÜCADELE SERGİLENMEKTEDİR
MHP YOL HARİTASINI BELİRLİYOR! MHP'DEN BAHÇELİ'NİN SAĞLIĞIYLA İLGİLİ AÇIKLAMA! DEVLET BAHÇELİ’NİN SAĞLIK DURUMU NASIL? DEVLET BAHÇELİ HASTANEYE Mİ KALDIRILDI? FIRAT'IN DOĞUSU ATEŞE VERİLMELİDİR YAPTIRIMLARINI ALSINLAR DA BAŞLARINA KÜLAH DİYE GEÇİRSİNLER BAHÇELİ’DEN KILIÇDAROĞLU’NA ‘SİSTEM’ YANITI CHP’Lİ VE MHP’Lİ VEKİLLER KAVGA ETTİ BAHÇELİ’DEN KILIÇDAROĞLU’NA ‘TARAFSIZLIK’ YANITI DEVLET BAHÇELİ'DEN 'BİNALİ YILDIRIM' TALİMATI! BAHÇELİ'NİN MODERATÖR TEPKİSİNİN PERDE ARKASI! PENÇE OPERASYONUNUN BAŞARIYA ULAŞMASI BEKLENTİMİZDİR UMUT VE MEMNUNİYET VERİCİ MHP BAYRAMDAN SONRA İŞÇİ ZİYARETLERİNE BAŞLAYACAK KİMSE İSTANBUL ÜZERİNDE SENARYO YAZMASIN MHP ‘HEMŞEHRİ’ HAREKATINI BAŞLATTI MHP’NİN SEÇİM SLOGANI BELLİ OLDU 'HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK' DİYEN FETÖ'CÜLER, PKK'LILAR VAR BAHÇELİ İLE KILIÇDAROĞLU ARASINDA ‘KAPAK’ POLEMİĞİ ADALETLİ BİR KARARLA MİLLETİN YÜREĞİNE SU SERPTİ MHP'NİN İSTANBUL STRATEJİSİ BELLİ OLDU İTTİFAKIN HEDEFLERİNE ULAŞMASI BÜYÜK BİR MECBURİYETTİR MHP DÜN OLDUĞU GİBİ BUGÜN DE TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NİN TEMİNATI MANSUR YAVAŞ O İDDİALARA NE YANIT VERDİ? OLAYLARIN AZMETTİRİCİSİ OLARAK PARTİMİZ GÖSTERİLMEMELİDİR SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZIN NEYİ KAST ETTİĞİNİ BİLEMEYİZ MHP'Lİ YILDIRIM'DAN TARTIŞILACAK AÇIKLAMA