Ekrem İmamoğlu

Ekrem İmamoğlu Okul yıllarında amatör olarak futbol ile ilgilenen İmamoğlu daha sonra iş hayatına atılmıştır. Trabzonspor Futbol Kulübü, Trabzonspor Basketbol Kulübü ve Beylikdüzüspor Kulübü'nde yöneticilik faaliyetleri yapmıştır.

İŞ HAYATI

1992 senesinde inşaat ve taahhüt işleri yapan aile şirketinde iş hayatına başladı. Bu şirkette Yönetim Kurulu Başkanlığı yapmıştır.

Ekrem İmamoğlu Biyografisi
Ekrem İmamoğlu Biyografisi

SİYASİ KARİYERİ

- 2009 senesinde CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı oldu.

- 2014 senesi Yerel Seçimlerinde Beylikdüzü Belediye Başkanı seçildi.

- 2019 senesinde düzenlenecek olan yerel seçimlerde CHP'den İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkanı adayı oldu.

İmamoğlu'nun Erdoğan'dan iki talebi var
İBB'DE ASGARİ ÜCRET 3100 TL OLDU EKREM İMAMOĞLU TABURCU OLDU
TÜRKİYE'YE DEMOKRASİ AYARI VERME CÜMLELERİ KABUL EDİLEMEZ ETRAFINI İYİ BİR YÖNETİMLE TOPARLAMAMIZ GEREKİYOR CUMHURBAŞKANI KATKI SUNDU İHTİYACA KARAR VERECEK OLAN BİRKAÇ TAKSİ GALERİCİSİ DEĞİL SİYASİ ZEMİNDE KONUŞAN SÜRECE İHANET EDER İMAMOĞLU'NDAN 'ASKIDA FATURA' KAMPANYASI İSTENEN CEZA BELLİ OLDU TOPLANAN YARDIM PARALARI NASIL KULLANILACAK? İSTANBUL İÇİN SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI İLAN EDİLMELİ İMAMOĞLU: ÇOK RİSKLİ BİR AMELİYAT O GÜZERGAHTA ARAZİ ALANLAR… BENİM UYKULARIMI KAÇIRIYOR İHANET DEĞİL, CİNAYET PROJESİDİR HUKUKİ YOLLARI İNCELİYORUZ, PAZARTESİYİ BEKLEYİN SAYIN BAKANIN BU AÇIKLAMASINI TALİHSİZ BULUYORUM DEPREM İÇİN NASIL HAZIRLIKLAR YAPILACAK? İMAMOĞLU MÜLTECİ SORUNUNA DEĞİNDİ SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU İNSANLARI ALDATARAK SİYASET YAPMAYA TAHAMMÜLÜM YOK CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’I MAKAMINA DAVET EDECEK Mİ? İMAMOĞLU'NDAN İBB'DEKİ İSTİFALARLA İLGİLİ AÇIKLAMA! KÖPRÜ TRAFİĞİ İÇİN BAZI ÖNLEMLER ALACAĞIZ İMAMOĞLU MAL VARLIĞINI AÇIKLADI KATILIMCI DEMOKRASİNİN ETKİLEYİCİ BİR ÖRNEĞİNİ AYNI HATALARI YAPMAYALIM SİYASETEN KABUL EDİLMEZ BİR İŞ YAPTI İMAMOĞLU, KÜÇÜKKAYA GÖRÜŞMESİNİN DETAYLARINI ANLATTI