Yurt içindeki terörist sayısı ne kadar? Bakan Soylu yanıtladı

Katıldığı bir toplantıda konuşan Bakan Soylu yurt içindeki terörist sayısını açıkladı. Soylu, bütün kapasitelerini bunu sıfırlamak için kullanacaklarını söyledi.

İçişleri Bakanı Soylu Jandarma Genel Komutanlığının Beştepe Karargahı'nda düzenlenen Jandarma İl Komutanları Toplantısı'nda konuştu.

Soylu terörle mücadele konusunda, "Büyük bir mücadeleden geçiyoruz. Gerek sınırlarımızın hemen dışında gerek yurt içinde topyekün bir terörle mücadele sürmektedir. Yurt içinde 500'ün çok az üzerinde terörist kaldı. 2020 yılı için bütün hazırlıklarımızı, bütün kapasitemizi bu 500'ü sıfırlamak için kullanacağız. Girilmedik hiçbir alan kalmayacak" dedi.

Soylu, PKK'nın dağa kaçırdığı terörist sayısının bu yıl 111, ikna yoluyla adalete teslim olan terörist sayısının ise 233 olduğunu açıkladı.

Soylu, Arnavutluk'ta dün meydana gelen deprem sonrası yardım ekiplerinin bölgeye gönderildiğini belirterek, "Ekiplerimiz enkaz kaldırma ve ilk yardım çalışmalarını gerçekleştiriyorlar" ifadelerini kullandı.

Numan Kurtulmuş ile Özgür Özel bir araya geldi Bazı sigaralar artık satılmayacak! Özel eğitim kurumlarına 65 milyon lira ceza 'Milliyet farkı' ücreti alan otele ne kadar para ceza kesildiği açıklandı İşçilerle polisi çatıştırmak isteyen yapılar olabilir Mehmet Şimşek'in arkasındayız