Ekonomi Koordinasyon Kurulu sonrası açıklama: Yıllık enflasyonda belirgin bir gerileme bekliyoruz

Ekonomi Koordinasyon Kurulu, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz başkanlığında toplandı. Toplantının ardından yapılan açıklamada 'yıllık enflasyonda belirgin bir gerileme bekliyoruz' denildi.

Ekonomi Koordinasyon Kurulu, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığında toplandı. Toplantı sonrası yapılan açıklamada, "Fiyat istikrarının kalıcı olarak tesis edilmesine yönelik para politikasındaki sıkı duruşun maliye ve gelirler politikası ile desteklenmesiyle yılın ikinci yarısında yıllık enflasyonda belirgin bir gerileme bekliyoruz." denildi.

Elektrik faturalarında yeni dönem başladı İBAN ile para gönderme sistemi tamamen değişti! Bayram ikramiyesi ödeme günleri açıklandı Kızılcık Şerbeti dizisini bitiren sahne gösterildi Danla Bilic'e eski sevgilisi Berk Çetin'den tehdit Milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu ile Ceren Azak ile evlendi