Yardım eli Ahmet Misbah Demircan'dan geldi

ATV'de yayımlanan "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programında Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan, sokakta kalan çifte yardım elini uzattı.

ATV'de yayımlanan "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programı bugün 8 aylık hamile eşiyle sokakta kalan adamın dramını tüm Türkiye'ye duyurdu.

Yardıma muhtaç çifte telefonla canlı yayına bağlanan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan yardım elini uzattı.

Demircan, "Ben programı izliyordum. Gördüm olayı... Üzerimize ne düşüyorsa elimizden ne geliyorsa onu yapmaya hazırız." dedi.

Müge Anlı ise, Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan ile ilgili, "Geçen gün Ahmet Bey için 'Belediye Başkanlığı devam etsin, çünkü birkaç tane nazımızın geçtiği belediye başkanı var, başında Ahmet Bey geliyor' diye... Çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Servisleri kaldırılan kamu çalışanlarına destek verilecek mi? Kırım Vakfı'ndan sürgün ve soykırımın 80. yıldönümü anması FETÖ benzeri yapıya cüret edenin başı ezilmeli 'Türk Yatırım Fonu' geliyor Hedef Atatürk'ün partisini iktidara taşımak Tehditler alıyorum, beni de öldürecekler