Türk ve Alman polisinden ortak operasyon!

Türk ve Alman polisi ortak dolandırıcılık operasyonu gerçekleştirdi. Eş zamanlı teledolandırıcılık operasyonunda Türkiye'de 3 ilde 36 kişi, Almanya'da 40 kişi gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürülüğü ile Almanya Federal Polis Teşkilatı'nın ortak yürüttüğü çalışmalar kapsamında Alman vatandaşlarını dolandıran bir suç örgütüne ortak operasyon düzenlendi.

İstanbul'da çağrı merkezi adı altında kurulan ofislerden kendilerini polis ve savcı olarak tanıtıp Alman vatandaşlarını yaklaşık 3 milyon euro dolandıran İstanbul, Antalya, Muğla'da 5'i Alman 36 şüpheli, Almanya'da da 40 şüpheliyi yakalamak için eş zamanlı operasyon başlatıldı.

Maden suyunda dışkı ve bakteri örneğine rastlandı! Yeni müfredatla gelen değişiklikler ve iyileştirmeler neler? Ders süreleri kısalacak mı? İ Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan’la hangi konuları konuşacağını açıkladı Lokanta ve kafelerde KDV düzenlemesi Bedel ödeme sırasında en öndeyim Naci Görür'den korkutan İstanbul depremi uyarısı!