Bakan Kurum: Toplamda 143 bin köy evi yapacağız

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, resmî sosyal medya hesabından deprem bölgesinde inşası devam köy evlerine ilişkin bir video yayımladı. Bakan Kurum paylaşımında, “11 il 505 köyde 40 bin ev, 5 bin ahırın inşası devam ediyor. Toplamda 143 bin köy evi yapacağız. Sadece evler değil, yeni yaşam alanları oluşturacağız.” ifadelerine yer verdi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, resmî sosyal medya hesabından, Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde yaşanan depremlerin ardından 11 ilde meydana gelen yıkımların yaralarını sarmak için geçici yaşam alanlarının kurulumuna ve eş zamanlı olarak da kalıcı konutların ve köy evlerinin yapımına ivedilikle devam edildiğini anlatan bir video yayımladı. Bakan Kurum, paylaşım paylaşımında, “11 il 505 köyde 40 bin ev, 5 bin ahırın inşası devam ediyor. Toplamda 143 bin köy evi yapacağız. Sadece evler değil, yeni yaşam alanları oluşturacağız.” dedi.

Araba fiyatlarına zam yasağı geliyor! Emek nedir bilmeyen başıbozuk güruhun vandallığı Askerlik yerleri açıklandı Elektriğe büyük zam kapıda! Restoran ve kafelerde 'servis ücreti' krizi! Uzmanı uyardı! Enflasyon keskin şekilde düşmeye başlayacak