Terörist Dorşin Botan kod adlı Ç.G. yakalandı

Şırnak’ta jandarmanın düzenlediği operasyonda terör örgütü PKK’ya üye olmak suçundan aranan ve Türkiye’ye yasadışı yollardan girdiği tespit edilen Dorşin Botan kod adlı Ç.G. yakalandı. Valilikten yapılan açıklamada, Ç.G.’nin terör örgütünün şehir yapılanması olan YPS’nin faaliyetlerini yönetmek ve seçimlere müdahale etmek için görevlendirildiği belirtildi.

Şırnak’ta jandarmanın düzenlediği operasyonda terör örgütü PKK’ya üye olmak suçundan aranan ve Türkiye’ye yasadışı yollardan girdiği tespit edilen Dorşin Botan kod adlı Ç.G. yakalandı.

Valilikten yapılan açıklamada, Ç.G.’nin terör örgütünün şehir yapılanması olan YPS’nin faaliyetlerini yönetmek ve seçimlere müdahale etmek için görevlendirildiği belirtildi.

Bunların damarını yakaladık, bastıkça ciyak ciyak bağıracaklar Hakim ve savcı yardımcılığı için ön sınav şartı getirildi TCMB'den yeni miktarsal sıkılaşma adımı! Öğretmenlerden öldürülen İbrahim Oktugan protestosu Özel: Sağ açık Mansur Yavaş, sol açık Ekrem İmamoğlu Deprem ve doğal afetler milli güvenlik meselesi