Suudi savcı kuruyemiş ve lokumlarla döndü!

Cemal Kaşıkçı soruşturması için Türkiye'ye gelen Suudi Arabistan Başsavcısı Suud El Muceb ülkesine döndü. Savcının giderken yanında götürdüğünü kuruyemiş ve lokum kutuları ise dikkat çekti.

Gazeteci Cemal Kaşıkçı soruşturması için Türkiye’ye gelen Suudi Arabistan Başsavcısı Suud El Muceb, incelemelerini tamamlamasının ardından ülkesine döndü.

Kaşıkçı'nın öldürülmesi soruşturması kapsamında Türkiye'de bulunan Suudi Arabistan Başsavcısı Suud El Muceb, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı İrfan Fidan ile iki kez görüşmüş ve Levent'teki Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'nu ziyarete etmişti. Başsavcı El Muceb, İstanbul'daki programlarının ardından bugün ülkesine döndü.

Başsavcı Suud El Muceb’dan önce havalimanına heyetten bir araç geldi.

 

Araçtan başsavcının heyetinde bulunan 4 kişi indi. Bu kişilerin beraberinde getirdiği üzerinde numaralar ve kilitler bulunan 5 büyük kutu dikkat çekti.

Görevlilerce x-ray cihazından geçirilen kuruyemiş ve lokum kutuları da VİP’ten geçirilerek uçağa yüklendi. 

 
10 soruda kripto kanunu Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olacak? Servisleri kaldırılan kamu çalışanlarına destek verilecek mi? FETÖ benzeri yapıya cüret edenin başı ezilmeli Kırım Vakfı'ndan sürgün ve soykırımın 80. yıldönümü anması 'Türk Yatırım Fonu' geliyor