Süleyman Soylu Ankara adaylığı için ne dedi?

Yerel seçimler yaklaşırken kulislerde aday isimleri konuşulmaya başlandı. Yazar Muharrem Sarıkaya, AK Parti’nin adayları hakkında bir yazı kaleme aldı.

Yerel seçimler yaklaşırken partiler çalışmalarını hızlandırdı. Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya,  AK Parti’nin Ankara adayları hakkında bir yazıyı köşesine taşıdı.

 Sarıkaya’nın yazısı şöyle:

“Ankara adayı konusunda AK Parti’de de karara henüz varılmamakla birlikte en güçlü görünen 4 aday var…

Mevcut Başkan Mustafa Tuna ile devam etmek veya Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve eski Bakan Emrullah İşler’den birini göstermek.

Özhaseki, dün kulisteki sohbetimizde "Seçmenin %60 parti, %30 aday bazlı oy verdiğini" söyledi.

AK Parti’nin konuyla ilgili etkin bir başka ismi de aynı yaklaşımı gösterdi, “Ankara seçmeninin %30’u yerli isim istiyor; ama partinin önerdiğine de sonunda oy veriyor” dedi.

Bakan Soylu’nun Belediye Başkan adaylığı konusuna sıcak bakmadığı, soran yakınlarına da, “Ne belediye ne başkan adaylığı? Boş ver onu, işimize bakalım” dediğine dikkat çekiliyor.

Ali Babacan’ın da siyaset düşünmediğine vurgu yapılıyor.

Tuna yapılmayacak ise geriye Özhaseki ve İşler kalıyor…”

Servisleri kaldırılan kamu çalışanlarına destek verilecek mi? FETÖ benzeri yapıya cüret edenin başı ezilmeli Kırım Vakfı'ndan sürgün ve soykırımın 80. yıldönümü anması Tehditler alıyorum, beni de öldürecekler Hedef Atatürk'ün partisini iktidara taşımak Haklarını savunmayı sürdüreceğiz