SP Lideri Karamollaoğlu: Adayımızı 500 bin imza ile belirleyeceğiz

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu Cumhurbaşkanı adayı ile ilgili yaptığı açıklamada "100 bin değil en az 500 bin imzayla, hiç kimsenin tereddüdü olmayacak bir tarzda başkan adayımızı belirleyeceğiz" dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu Cumhurbaşkanı adayı ile ilgili yaptığı açıklamada "100 bin değil en az 500 bin imzayla, hiç kimsenin tereddüdü olmayacak bir tarzda başkan adayımızı belirleyeceğiz" açıklamasında bulundu.

ABDULLAH GÜL SP'NİN ADAYI OLMAYACAĞINI AÇIKLAMIŞTI

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün cumhurbaşkanı adayı olmayacağını açıklamasının ardından, hükümetten ilk tepki Adalet Bakanı Abdülhamit Gül’den geldi. Resmi Twitter hesabından açıklamalarda bulunan Bakan Gül, “Kardeşlik hukuku, vefa duygusu ve siyasî ahlak, 'Kardeşim Gül' hitâbına, 'Kardeşim Erdoğan' mukabelesinde bulunmayı gerektirirdi.” İfadelerini kullanmıştı.

Servisleri kaldırılan kamu çalışanlarına destek verilecek mi? FETÖ benzeri yapıya cüret edenin başı ezilmeli Kırım Vakfı'ndan sürgün ve soykırımın 80. yıldönümü anması Tehditler alıyorum, beni de öldürecekler Haklarını savunmayı sürdüreceğiz 'Türk Yatırım Fonu' geliyor