Son dakika FETÖ haberleri... Denizli'de FETÖ operasyonu: 7 gözaltı! Son dakika Denizli haberleri...

Denizli'de sabah saatlerinde gerçekleştirilen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda 7 şüpheli gözaltına alındı. Gözlatına alınan ve FETÖ mensubu oldukları tespit edilenler arasında iş adamları ve mühendisler de vardı.

Denizli’de, aralarında iş adamları ile mühendislerin de bulunduğu ve Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) bağlı oldukları tespit edilen 7 kişi gözaltına alındı.

Denizli’de, FETÖ/PDY’ye yönelik sabah saatlerinde yapılan operasyonda 7 kişi gözaltına alındı. Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından yapılan operasyonda 7 şüphelinin evlerinde ve iş yerlerinde yapılan aramalarda bazı evrak ve bilgisayar kayıtlarına el konuldu. 7 ismin arasında iş adamı ve mühendis olduğu öğrenildi. Şüphelilerin emniyetteki sorgusu sürüyor.

Merkez Bankası yıl sonu enflasyon ve dolar tahminini açıkladı Et fiyatlarında yaşanan dalgalı hareketleri yok sayamayız Gizli tanık Serdar Sertçelik'in kaçmasına kim yardım etti? Bakan Tunç’tan 28 Şubat kararı ve Kobani davası sonrası ilk açıklama 10 soruda kripto kanunu 4 ilaç grubu aile hekimlerince yazılabilecek