Vergi kaçırmakla suçlanan Shakira için 8 yıl hapis talebi

İspanya'da yaklaşık 15 milyon euro vergi kaçırmakla suçlanan ve uzlaşmak yerine suçsuzluğunu kanıtlamak adına mahkemeye çıkma kararı alan Kolombiyalı dünyaca ünlü sanatçı Shakira için savcılar 8 yıl hapis cezası talep etti.

İspanya'da yaklaşık 15 milyon euro vergi kaçırmakla suçlanan şarkıcı Shakira, uzlaşmaya gitmek yerine suçsuzluğunu kanıtlamak için mahkemeye çıkma kararı aldı.

Kolombiyalı dünyaca ünlü sanatçı Shakira için savcılar 8 yıl hapis cezası talep etti.

Şakira'nın iletişim ekibi yıldızın gerekli depozitoyu yatırdığını ve bekleyen bir vergi borcu olmadığını açıklamıştı.

Dava Shakira'nın 2012 ve 2014 yılları arasında esas olarak nerede yaşadığı ile ilgili açıldı. Savcılar yıldızın resmi ikametgah adresinin Bahamalar olmasına rağmen bu yıllarda zamanının büyük bir kısmını İspanya'da geçirdiğini belirtiyor. 

 
İki çocuk sahibi olduğu Barselonalı futbolcu Gerard Pique ile birlikte yaşayan Shakira kısa bir süre önce 11 yıllık ilişkisini bitirmişti

İslam Kalkınma Bankası Grubundan Türkiye'ye 6,3 milyar dolarlık finansman İmamoğlu’nun 'Hamas terör örgütür' sözlerine Saadet Partisi’nden tepki! İddianame yazıldı sıra davada 7'lik deprem potansiyeli var Öğretmen atamalarında mülakat kalkacak mı? İsrail Gazze ve Refah’ı vurdu