Osman Kavala hakkında yeniden gözaltı kararı!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, Osman Kavala hakkında, 15 Temmuz darbe girişimi soruşturması kapsamında gözaltı kararı verildi.

Osman Kavala hakkında, 15 Temmuz darbe girişimi soruşturması kapsamında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, gözaltı kararı verildi.

Bugün 16 sanığın yargılandığı Gezi Parkı davası karara bağlanmış, mahkeme 9 sanığın tüm suçlardan beraatine ve tutuklu sanık Osman Kavala’nın tahliyesine karar vermişti.

Savcılık itiraz edecek

Gezi davasında aralarında Osman Kavala’nın da bulunduğu 9 sanık hakkındaki beraat kararına savcılığın itiraz edeceği öğrenildi.

 İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Gezi Parkı eylemlerine ilişkin bugün görülen davada aralarında işadamı Osman Kavala’nın da bulunduğu 9 sanığın beraat kararına yönelik itiraz için mahkemeye süre, tutum dilekçesi verdi. Başsavcılık gerekçeli karar yazılana kadar itiraz hakkının saklı tutulmasını talep etti.

En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Araçlarda TTB zorunlu hale geliyor Eski İYİ Partili isim yeni parti kuruyor! Erdoğan'ın iade-i ziyareti ne zaman? Tehditler kaynağında bertaraf ediliyor İşte krizi tetikleyen faktörler