Naci Görür'den 'büyük deprem' uyarısı!

Bilim Akademisi üyesi Prof. Dr. Naci Görür, Malatya'da meydana gelen depremin ardından 'büyük deprem' uyarısında bulundu.

Malatya'da AFAD'ın verilerine göre, dün saat 21:34'te 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli ise depremin büyüklüğünü 4 olarak açıkladı.

Prof. Dr. Naci Görür, depremi sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda değerlendirdi. Görür'ün 'büyük deprem' ifadeleri dikkatleri çekti:

"Kavaklıdere-Pütürge/Malatya’da 4,0 deprem oldu. Deprem DAF Zonunda. Her zaman söylediğim gibi, DAF’ın GB’ya doğru kırılarak büyük depremi Çelikhan-Ekenek’ e doğru taşıyacağını düşünüyorum. Bu yörelerde İRAP planlarının ciddiyetle yapılması gereğini düşünüyorum."

Arkeolojik kazılarda dünyada ilk sıradayız 16 maaş, indirimli bilet, özel sağlık sigortası... Fatih Terim'in yeni adresi belli oldu! İstanbul’un barajlarındaki su seviyelerinde düşüş yaşanıyor Puan yükseltme, sahte diploma, ehliyet skandalı Aliyev ve Paşinyan, Beyaz Saray'da buluşacak