Bakanlık açıkladı! Müzik emekçilerine 3 bin lira destek

Koronavirüs pandemisi nedeniyle kapalı olan mekanlardan dolayı para kazanamayan müzik emekçilerine yönelik olarak Kültür ve Turizm Bakanlığı Haziran ayında 3 bin lira destek yapılacağını duyurdu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı, yaptığı açıklama ile müzik emekçilerine haziran ayında tek seferde 3 bin TL destek yapacağını duyurdu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Twitter hesabından yapılan açıklamada ’Müzik Susmasın’ sloganıyla müzik emekçilerine 3 bin TL destek verileceği belirtildi. Yapılan açıklamada "Müzik emekçilerimiz için ’Müzik Susmasın’ sloganıyla başlattığımız proje desteği Haziran ayında tek seferde 3 bin TL ödemeyle devam ediyor. Toplam destek miktarını yaklaşık 250 milyon TL’ye ulaştırmış olacağız" denildi.

Hakim ve savcı yardımcılığı için ön sınav şartı getirildi Bunların damarını yakaladık, bastıkça ciyak ciyak bağıracaklar TCMB'den yeni miktarsal sıkılaşma adımı! Öğretmenlerden öldürülen İbrahim Oktugan protestosu Özel: Sağ açık Mansur Yavaş, sol açık Ekrem İmamoğlu AstraZeneca'dan Covid-19 aşısını geri çekme kararı