Muharrem İnce: Kabul ediyorum Erdoğan kazandı

Fox Tv ekranlarında açıklamalarda bulunan İsmail Küçükkaya, "CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, 'Kabul ediyorum Erdoğan seçime kazandı'" dediğini açıkladı.

Fox Tv sunucusu İsmail Küçükkaya, “Muharrem İnce’ye sordum. Başkanım ne diyorsunuz? ‘Adam kazandı. Erdoğan kazandı. Adil bir yarış değildi. Kampanyada bir takım sorunlar yaşandı. Bu konu hakkında söyleyeceklerim var ama Erdoğan’ın kazandığını kabul ediyorum.” dediğini aktardır.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan da bir açıklama yaptı

Tezcan açıklamasında şu ifadelere yer verdi:Bütün arkadaşlarımızın herhangi bir tahrikin etkisi altına girmeden sükûnet içerisinde olmasını bekliyoruz. Sonuçlar açıklandıktan sonra sonuç ne olursa olsun, biz yine demokratik mücadelemize devam edeceğiz. Görevli arkadaşlarımızın görevleri bitene kadar görevlerine devam edecekler."

İslam Kalkınma Bankası Grubundan Türkiye'ye 6,3 milyar dolarlık finansman İmamoğlu’nun 'Hamas terör örgütür' sözlerine Saadet Partisi’nden tepki! İddianame yazıldı sıra davada 7'lik deprem potansiyeli var Öğretmen atamalarında mülakat kalkacak mı? İsrail Gazze ve Refah’ı vurdu