MSB: El Bab'da 2 asker şehit, 2 asker yaralı

Suriye'nin El Bab kasabasında görevli Türk birliğine saldırı düzenlendi. 2 asker şehit oldu, 2 asker de yaralandı.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Fırat Kalkanı Harekatı bölgesinde bir üs bölgesine intikal halinde olan Kirpi aracına yapılan saldırı sonucunda 2 askerin şehit olduğunu, 2 askerin ise yaralandığını bildirdi.

MSB'den yapılan açıklamada, "Saldırı sonrası bölgedeki terör hedefleri belirlenerek derhal ateş altına alınmış ve etkili şekilde vurulmuştur. Terör mevzilerine yönelik cezalandırma atışlarımız sürmektedir. Şehitlerimizin kanını yerde bırakmadık, bırakmayacağız" denildi.

27 Temmuz 2025 günlük burç yorumları İki otele el konuldu, çok sayıda gözaltı var "Yanıyorum" diye feryat eden orman işçisinin tedavisi sürüyor Önce aile hekimlerince muayene edilecek Milli muharip uçak KAAN için tarihi gün Bahçeli, Terörsüz Türkiye Komisyonu üyelerini açıkladı