MSB duyurdu! Kırmızı bültenle aranıyordu

Milli Savunma Bakanlığı, 31 Aralık 2020'de Suriye'den yasa dışı yollarla Türkiye'ye geçmeye çalışırken yakalanan 12 DEAŞ'lı teröristten birinin kırmızı bültenle arandığının tespit edildiğini bildirdi.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, "Hatay Reyhanlı’da konuşlu Şehit Çavuş Murat Özeker Hudut Karakolu sorumluluk sahasında 31 Aralık 2020’de Suriye’den yasa dışı yollarla ülkemize geçmeye çalışan 12 kişi yakalanmış ve Reyhanlı İlçe Emniyet Müdürlüğüne teslim edilmişti. 5’i Rusya, 4’ü Özbekistan, 3’ü de Kırgızistan uyruklu olan şahısların DEAŞ’lı teröristler oldukları belirlenmişti. Yapılan kapsamlı inceleme sonucu teröristlerden birinin kırmızı bültenle arandığı belirlendi" denildi.

Yanındaki fay kırılırsa 6.2'lik bir deprem daha olabilir MİT, Irak yönetimi ve bölgesel otorite üçlü mekanizma kurdu Komisyonda üye sayısı 51'e çıkacak Sıcaklıklar 40 derecenin üzerine çıkacak Fatih Altaylı'ya bir soruşturma daha Avustralya da Filistin devletini tanıyacak