Kılıçdaroğlu ile ortak açıklama yapan Karamollaoğlu: İş birliğine ihtiyacımız olduğunu gördük

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu erken seçimlere yönelik ortak açıklama yaptı.

Baskın seçim tanımını vurgulayan Karamollaoğlu, ''Bu hafta içerisinde kararlarımız netleşecek. Kılıçdaroğlu'nu tebrik ettim. Türkiye belki bir kazaya uğrayacaktı. İYİ Parti seçime girmemeyle karşı karşıya kalacaktı. CHP'nin yaptığı jest demokrasiyi iyileştirecek. Oy verecek vatandaş oy verme hakkını kullanacak, başka bir şey yapmayacak. Temelde kendi partilerimizin menfaatleri için iş birliğine ihtiyacımız olduğunu gördük, bu hafta içinde netleeşecek.'' açıklamasını yaptı. 

Kılıçdaroğlu, ''Biz yüzde on seçim barajına hep karşı çıktı. Sorun Türkiye sorunudur. Biz birlikte yaşamak istiyoruz. Saadet Partisi'nin demokrasiye olan bağlılığı, demokrasinin geliştirilmesi için attığı adımlar son derece değerli adımlardır, ben de kendilerine teşekkür ediyorum.'' ifadelerini kullandı.

İslam Kalkınma Bankası Grubundan Türkiye'ye 6,3 milyar dolarlık finansman İmamoğlu’nun 'Hamas terör örgütür' sözlerine Saadet Partisi’nden tepki! Öğretmen atamalarında mülakat kalkacak mı? İddianame yazıldı sıra davada 7'lik deprem potansiyeli var İsrail Gazze ve Refah’ı vurdu