İstanbul merkezli 9 ilde Adnan Oktar suç örgütüne operasyon

Adnan Oktar suç örgütüne ilişkin soruşturmada bu sabah yeni bir operasyon başlatıldı. 23 şüphelinin yakalanmasına yönelik İstanbul ve 8 diğer ilde eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi.

İstanbul Emniyeti Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, örgütün devamlılığını sağlamayı hedefleyen ve bu yönde eylemlerde bulunan, yargılaması devam eden örgütün lider, yönetici ve üyelerinin moral ve motivasyonlarını arttırmak ve örgüt lehine kamuoyunda algı oluşturmak maksatlı sosyal medyada çalışmalar yapan, örgütle iltisaklı kişilerin tespitine yönelik çalışma başlattı.

Aralarında kamuda görevli 3 doktor ve 1 öğretmeninde bulunduğu 23 şüpheli tespit edildi.

9 ilde eş zamanlı operasyon

Ekipler İstanbul merkezli 9 ilde farklı adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Gözaltına alınan bazı şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından emniyete götürüldü.

Restoranlarda ek ücret yasaklanıyor Taliban yönetiminde kölelik geri döndü Türkiye üçüncü bir yola ihtiyaç duyuyor Açık alanlar da kapsama alınıyor Aziz İhsan Aktaş davasında ikinci duruşma Yağışlar barajlara can suyu oldu