Erdoğan, medya organlarına yüklendi: İslam düşmanlığı utanç vericidir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TRT World Forum'a hitap etti. Erdoğan konuşmasında, "Medya organlarının İslam düşmanlığı ve yabancı karşıtlığına bayraktarlık yapması, gerçekten utanç vericidir. Bizi asıl üzen asıl rencide eden kutsallarımıza yönelik saldırılardır. " dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 4'üncüsü düzenlenen TRT World Forum'a video konferans yöntemiyle canlı bağlandı. Bu yılki forumun "Salgın Sonrası Dünya'da Uluslararası Düzen ve Değişen Dinamikler" temasıyla düzenlendiğini hatırlatan Erdoğan, iki gün boyunca çevrimiçi olarak yapılacak oturumlarda dijitalleşmeden teknolojiye, ticaretten Suriye, Yemen ve Karabağ'daki çatışmalara kadar her biri diğerinden önemli konuların ele alınacağını ifade etti. Koronavirüs salgınının hayatın her alanında derin izler bıraktığını belirten Erdoğan, salgınla beraber ikili ilişkilerde, ekonomide, alışveriş yöntemlerinde ve daha birçok alanda köklü değişiklikler yapmak zorunda kalındığını, medya, siyaset ve uluslararası ilişkilerin de bu değişim dalgasından etkilendiğini dile getirdi.

LPG'ye dev indirim! AK Parti kongreye gidiyor, kabine değişiyor! Taksim özgürleşene dek mücadelemizi sürdüreceğiz Ücretsiz doğal gaz uygulaması 1 yıl uzatılsın Azami yüzde 3 artış! Gazze'deki sürecin tek suçlusu Netanyahu