Ahmet Hakan’dan Akşener’e teşekkür: İktidara çakmaya tenezzül etmedi

İYİ Parti Genel Başkanı Merak Akşener de Elazığ’ı ziyaret edenler arasında yer aldı. Yazar Ahmet Hakan, Akşener’in ziyareti hakkında bir yazı kaleme aldı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Elazığ ve Malatya’ya deprem ziyaretinde bulundu. Akşener ziyaret sırasında, “Bu deprem de bir şey oldu iktidar partisi elbette devleti yönetiyor. O imkânlarıyla buraya geldi. Millet ittifakının Cumhuriyet Halk Partisi’nden seçilmiş olan büyükşehir belediye başkanları buraya geldiler. Biz de teşkilatlarımızı, gönüllülerimizi harekete geçirdik” ifadelerini kullandı.

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, Akşener’in bu tutumu hakkında bir yazı kaleme aldı. Hakan şu ifadelerin kullandı;

“İYİ Parti lideri Meral Akşener deprem bölgesine gitti...

Zerre kadar siyaset yapmadı... İktidara çakmaya tenezzül etmedi... Hayatını kaybedenlere rahmet diledi... Yaralılara şifa diledi... Birlik beraberlik mesajı verdi... Milletimizin dayanışma çabasını kutladı... “Hiçbir ayrışmaya meydan vermeden kenetlenmeliyiz” mesajı verdi.

Siyasetçilerde bu tür tutumlar gördüğümüzde biz eskiden “Tam bir devlet adamı tutumu” derdik...

Ama Meral Akşener sayesinde...

“Tam bir devlet insanı tutumu” demek zorundayız.

Hem sergilediğiniz tutum için, hem de dilimizi düzeltmemize sağladığınız katkı için...

Teşekkürler Meral Hanım.”

İslam Kalkınma Bankası Grubundan Türkiye'ye 6,3 milyar dolarlık finansman İmamoğlu’nun 'Hamas terör örgütür' sözlerine Saadet Partisi’nden tepki! İddianame yazıldı sıra davada 7'lik deprem potansiyeli var Öğretmen atamalarında mülakat kalkacak mı? İsrail Gazze ve Refah’ı vurdu