Haftanın filmleri (6.12.2019)

Balon Pilotları

Başrollerinde Oscar ödüllü Eddie Redmayne ile Felicity Jones'un yer aldığı "Balon Pilotları" adlı filmin yönetmen koltuğunda İngiliz sinemacı Tom Harper oturuyor.

Himesh Patel, Anne Reid ve Phoebe Fox'un da rol aldığı yapım; gözü pek hava balonu pilotu Amelia Wren ile öncü meteorolog James Glaisher'in, insanlığın hava ve iklim konusunda bilgi menzilini genişletmek adına çıktıkları zorlu sıcak hava balonu yolculuğunu anlatıyor.

Filmin konusu özetle şöyle:

Takvimler 1862 yılını gösterirken, pilot Amelia Wren ve bilim insanı James Glaisher, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği bir şeyi denemeye karar verir. Sıcak hava balonu ile daha önce hiç çıkılmamış bir yüksekliğe çıkmaya çalışan ikili, atmosferin en yüksek noktalarına ulaştıklarında hayatta kalmak için zorlu bir mücadele vermek zorunda kalır.

İBB İGDAŞ, Halk Ekmek, Hamidiye Su'yu halka arz etmeye hazırlanıyor Bahar Candan örgütün kasası çıktı Dondurulmuş insanlar hayata dönebilecek Öğretmenlere bir müjde daha! Yurt dışından telefon getirirken bir daha düşünün! Saldırı hazırlığındaki 2 terörist etkisiz hale getirildi