Fuat Oktay: KKTC'ye 40 bin doz daha aşı gönderilecek

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "KKTC'ye bugüne kadar 40 bin doz aşı temin ettik. Bugün inşallah 40 bin ilave aşı daha gönderiyoruz" açıklamasında bulundu.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Türkiye'den Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne (KKTC) bugüne kadar 40 bin doz yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısı gönderildiğini ve bugün 40 bin doz daha aşı gönderileceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Türkiye ile KKTC arasında muhtelif anlaşmaların imza töreninde konuştu.
Salgınla mücadelede KKTC'ye Türkiye'den 15,5 milyon değerinde sağlık malzemesi ve gıda yardımı sağladıklarının altını çizen Oktay, bugüne kadar 40 bin doz Kovid-19 aşısı temin ettiklerini hatırlattı.

Oktay, "Bugün inşallah 40 bin ilave aşı daha gönderiyoruz." dedi.

Gülistan Doku dosyasında WhatsApp kayıtları ortaya çıktı! Sadettin Saran yeniden aday olacak mı? 8 İlde yasa dışı bahis operasyonu Edirne-İstanbul arası 1,5 saate düşüyor! Vatandaşlık maaşı geliyor! Ukrayna ve İsrail arasında tahıl savaşı!