3 dakika boyunca akıma maruz kalan Ferdi Zeyrek'in son durumu nasıl?

Evinde bulunan havuzun elektrik arızasına bakarken akıma kapılan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek'in durumu ciddiyetini koruyor. Zeyrek'in sağlık durumuna ilişkin açıklama yapan doktorlar, "İyi bir gelişme de negatif bir gelişme de yok" dedi.

Evinin havuzundaki elektrik arızasına bakarken akıma kapılan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek'in durumu ciddiyetini koruyor. Zeyrek'in sağlık durumuna ilişkin açıklama yapan doktorlar, "İyi bir gelişme de negatif bir gelişme de yok" dedi.

Sadece o alan yanmadı NEXT Sosyal 500 bin kullanıcıya ulaştı 2025 YKS tercih kılavuzu yayımlandı! 57 milyon varillik petrol rezervi tespit edildi Öğrenci İstanbulkartında yaş sınırı kalktı Orman yangınlarına 39 tutuklama