Fenerbahçe Aaron Boupendza transferini bitiriyor

Rus ekibi Krasnodar'ın kapısından dönen Hatayspor'un Gabonlu golcüsü Aaron Boupendza için flaş bir açıklama geldi.

Radyaspor'a konuşan Hatay'ın basın sözcüsü Rahmi Vardı, F.Bahçe'nin de Boupendza'ya talip olduğunu belirterek, "Açıkçası oyuncumuzun Türkiye'de kalıp, Türkiye'de hizmet etmesini isteriz. F.Bahçe'nin almasını isteriz. G.Saray da alabilir. Türkiye'den ve yurt dışından 6-7 kulüp teklif getirdi. Kimisi takas önerdi, kimisi teklif. Rusya'dan bir kulüp var. Dinamo Kiev talip. Türkiye'den de F.Bahçe açık açık oyuncuyu istiyor. Fener iyi bir teklif yaptı" ifadelerini kullandı.

Hatay, Krasnodar ile 8.5 milyon euro karşılığında anlaşma sağlamıştı. Sonraki satıştan %20'lik pay anlaşması da yapılmıştı. Ancak Rus ekibi Boupendza ile anlaşma sağlayamayınca bu transfer gerçekleşmedi. G.Saray devre arası transfer döneminin son günlerinde Hatay'a 6 milyon euroluk bir teklif yapmıştı ancak bu teklif geri çevrilmişti. Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu, görüşmelere devam ediyor. Belözoğlu sezonun bitimiyle başarılı golcünün transferini sonlandırmayı planlıyor.

Hatay formasıyla 23 maça çıkan Gabonlu forvet Boupendza 18 kez fileleri havalandırdı. 1442 dakika sahada kalan oyuncu, 80 dakikada 1 fileleri sarsıyor. Fener'de santrfor pozisyonunda oynayabilen Samatta (18 maç 4 gol), Mame Thiam (20 maç 6 gol), Papiss Cisse (19 maç 4 gol) ve Valencia (20 maç 4 gol), ilk 25 maç sonunda toplam 18 gol buldu.

İslam Kalkınma Bankası Grubundan Türkiye'ye 6,3 milyar dolarlık finansman İmamoğlu’nun 'Hamas terör örgütür' sözlerine Saadet Partisi’nden tepki! İddianame yazıldı sıra davada 7'lik deprem potansiyeli var Öğretmen atamalarında mülakat kalkacak mı? İsrail Gazze ve Refah’ı vurdu