Antalya'da orman yangını: Evler tahliye ediliyor

Türkiye'nin yangınlarla mücadelesi sürüyor. Antalya'nın Aksu, Muratpaşa ve Manavgat ilçelerinde ormanlık alanlarda yangın çıktı. Alevlerin tehdit ettiği bazı evler boşaltıldı.

Antalya'da üç noktada orman yangınlarıyla mücadele var.Aksu'da Kurşunlu Mahallesi'nde, Muratpaşa'da Güzeloba Mahallesi ve Manavgat'ta Güzelyalı Mahallesi'nde ormanlık alanlarda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

İhbar üzerine bölgelere Antalya Orman Bölge Müdürlüğüne ait helikopter, arazözler, orman işçileri ile İl Emniyet Müdürlüğünün TOMA'ları sevk edildi.

ANONSLARLA EVLER TAHLİYE EDİLİYOR

Aksu ve Muratpaşa ilçelerinde yangının yerleşim yerlerine yakın olması nedeniyle polis ekiplerinin yaptığı anonslarla evler tahliye edildi.

Havadan ve karadan müdahale edilen yangını söndürme çalışmaları sürüyor.

Tüm boyutlarıyla aydınlatılacak Kahramanmaraş saldırısı sonrası komisyon kuruluyor Saldırının 'belgesi' bilgisayarından çıktı Okulları hedef gösteren 67 kişi gözaltında Tutuklanan baba Uğur Mersinli’nin ifadesi ortaya çıktı 81 ilde her okul kapısına en az 2 polis!