Bakan Kurum: Depremden hasar görmüş illerimizde yer tespitleri yapılmış durumdadır

“Gaziantep genelinde yaklaşık 25 bin çadır kurduk; konteyner kentlerimiz, prefabrik evlerimiz, çelik konstrüksiyon yığma malzemelerden yapmış olduğumuz geçici yaşam alanlarının inşasını yürütüyoruz”

Bakan Kurum, vatandaşların geçici barınma ihtiyaçlarına yönelik çalışmalara devam ettiklerini ifade ederek, “Gaziantep genelinde yaklaşık 25 bin çadır kurduk. Diğer taraftan vatandaşımızın taşınma ve enkaz kaldırma sürecini büyük bir titizlikle kurduğunuz koordinasyon merkezinden Valilerimiz takibini gerçekleştiriyorlar. Bir taraftan da kalıcı yaşam birimlerini kurma çalışmalarımızı yürütüyoruz. Konteyner kentlerimiz, prefabrik evlerimizin, çelik konstrüksiyondan, yığma malzemelerden yapmış olduğumuz geçici yaşam alanlarının inşasını yürütüyoruz. Bu kapsamda hem Nurdağı'nda hem İslahiye'de vatandaşlarımızın geçici barınma ihtiyaçlarını karşılayacakları konteyner kentlerin kurulum sürecini yürütüyoruz.” diye konuştu.

Servisleri kaldırılan kamu çalışanlarına destek verilecek mi? Kırım Vakfı'ndan sürgün ve soykırımın 80. yıldönümü anması FETÖ benzeri yapıya cüret edenin başı ezilmeli 'Türk Yatırım Fonu' geliyor Hedef Atatürk'ün partisini iktidara taşımak Tehditler alıyorum, beni de öldürecekler