DEM Parti heyeti İmralı'ya 3. ziyaret için Adalet Bakanlığı'na başvurdu

DEM Parti, üçüncü kez İmralı'ya gitmeye hazırlanıyor. Bu kapsamda, parti Adalet Bakanlığı'na başvuruda bulundu.

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, partisinin grup toplantısının ardından yaptığı açıklamada; terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan ile yapılacak 3. görüşme "Başvuru yapılmıştır" ifadelerini kullandı.

DEM Parti'nin TBMM'deki grup toplantısında konuşan Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, "Daha sağlıklı inandırıcı olması için görüntülü olmasını temenni ederiz buna Sayın Öcalan ile karar verilmesi gerek. Bunlar teknik meseleler. Böylesine tarihi açıklamanın ciddiyete en uygununun olması gerekir. Bir çağrı olacak kesin, yakın zamanda olacak kesin. Ama tarih söyleyemem. Yeni ziyaret için başvuru yapılmıştır" dedi.

Ziyaretin ne zaman yapılacağı ise, henüz belli değil.

İlber Ortaylı yoğun bakıma kaldırıldı APP plakalar ile ilgili dikkat çeken açıklama! İstanbul'da TOKİ çekiliş tarihi belli oldu Türkiye Kupası'nda çeyrek final eşleşmeleri belli oldu! İran’ın yeni dini lideri Mücteba Hamaney saldırıya uğradı Adalet Bakanı Akın Gürlek'ten 'canlı yayın' açıklaması