Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan taziye mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Afganistan Cumhurbaşkanı Gani'ye Vardak'taki patlamada hayatını kaybedenler için taziye mesajı gönderdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afganistan'da bugün yaşanan terör saldırısıyla ilgili Afganistan Cumhurbaşkanı Eşref Gani'ye başsağlığı mesajı gönderdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, mesajında Vardak vilayetinin merkezi Meydan Şehir’de gerçekleştirilen patlamada, çok sayıda Afgan güvenlik güçleri mensubunun hayatını kaybettiğini ve yaralandığını büyük bir üzüntüyle öğrendiğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan mesajında şu ifadeler kullandı:

"Bu menfur terör saldırısını kınıyorum. Türkiye’nin terörle mücadelesinde dost ve kardeş Afganistan’ın yanında olduğunu bir kez daha yineliyorum.
Hayatını kaybeden kardeşlerime Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa, Zat-ı Devletleri’nin şahsında dost ve kardeş Afgan halkına milletim ve şahsım adına başsağlığı diliyorum."

Numan Kurtulmuş ile Özgür Özel bir araya geldi Bazı sigaralar artık satılmayacak! Mehmet Şimşek'in arkasındayız Özel eğitim kurumlarına 65 milyon lira ceza Kanatlı et ihracatına kısıtlama getirildi 'Milliyet farkı' ücreti alan otele ne kadar para ceza kesildiği açıklandı