Cumhurbaşkanı Erdoğan Terim ve Albayrak'ı arayıp geçmiş olsun diledi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, koronavirüs testrleri pozitif çıkan Fatih Terim, Abdürrahim Albayrak ve Şükran Albayrak'ı arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıkan ve tedavisi devam eden Galatasaray Spor Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak ve eşi Şükran Albayrak ile Futbol A Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'i telefonla arayarak, şifa dileklerini iletti. İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, Albayrak ve Terim ailesi ile Galatasaray camiasına geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak ve eşinin koronavirüs testi ile Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in koronavirüs testi dün pozitif çıkmıştı.

Kuzey Kore’den peş peşe füze fırlatıldı Milli K2 Kamikaze İHA ilk kez sahnede İlber Ortaylı'nın cenaze töreninin detayları netleşti 10 bin tanesini Orta Doğu'ya gönderdi Fiş almadan sakın inmeyin, cezası var 2500 Deniz piyadesi yola çıktı!